KEMPS DE BIE / ATELIER LA MACHINE

FILM+DESIGN 2012 / FILM+DESIGN 2012

hoofdlocatie Schellensfabriek Eindhoven / main location Schellensfabriek Eindhoven. fotocredit: Klaartje van Esch

FILM+DESIGN 2012: I Don’t Sleep, I Dream…

Het concept ‘I Don’t Sleep, I Dream… in film, colors and mirrors’ vormt het uitgangspunt voor de tentoonstelling I Don’t Sleep I Dream… van FILM+DESIGN 2012. Concept en compilatie: Marijke de Bie, Joost Jansen en Suyin Tjon a Hie. 

FILM+DESIGN pakt in de Schellensfabriek uit met een groots opgezette derde editie. Een bijzondere interdisciplinair werkend ontwerper wordt uitgenodigd om zich als hoofdgast aan het festival te verbinden. Dit jaar is dat modeontwerper Henrik Vibskov. Centraal staat de presentatie van Vibkov’s nieuwe, multimediale installatie ‘The Blowhole Observatory‘. Een speciaal gebouwde zwembadinstallatie met 14.000 liter water en een levensgrote walvis. De expositie toont verder werk van onder meer Petrovsky & Ramone, Bernard Willhelm & Geoffrey Lillemon, Reed & Rader en Eelco Brand. 

21 oktober – 29 oktober 2012

locatie: Schellensfabriek, Vestdijk, Eindhoven

ENG:

FILM + DESIGN 2012: I Don’t Sleep, I Dream…

The concept ‘I Do not Sleep, I Dream … in film, colors and mirrors’ is the starting point for the exhibition ‘I Do not Sleep I Dream …’,  FILM + DESIGN 2012. Concept and compilation: Marijke de Bie , Joost Jansen and Suyin Tjon a Hie.

FILM + DESIGN takes out in the Schellensfabriek with a big third edition. A special interdisciplinary working designer is invited to join the festival as the main guest. This year this is fashion designer Henrik Vibskov. The presentation of Vibkov’s new, multi-media installation, The Blowhole Observatory, is a central piece. A specially built swimming pool installation with 14,000 liters of water and a life-sized whale. The exhibition also shows works of, among others, Petrovsky & Ramone, Bernard Willhelm & Geoffrey Lillemon, Reed & Rader and Eelco Brand.

October 21 – October 29, 2012

Location: Schellensfabriek, Vestdijk, Eindhoven

Henrik Vibskov

ruimtelijk object, Joost Jansen & Marco Lammers (2012)

Objecten, Henrik Vibskov (2012)

Henrik Vibskov & Joost Jansen,The Blowhole Observatory Performance (2012)

fotocredits: Klaartje van Esch